Ny udgivelse – 2. bog i Sjælealkymi-serien

Sværm af måner udkommer i dag 18. november 🙂

Sværm af måner fortsætter, hvor Monsun af stjerner slap …

Beklager radiostilheden fra mit vedkommende, der har været meget at se til ud over mit forfattervirke. Men nu er hovedpersonen Stella tilbage i Sværm af måner.

Her er en lille appetitvækker fra bagsiden:

Ud af det blå genopstår Veronica. Alyssa og Stella arbejder på at få uddrevet dæmonen, som er ved at få kontrol over Veronica. Jared er arresteret under falske anklager, og Stella vil gøre alt for at få ham ud. Undervejs sætter Stella alt på spidsen for at finde et mystisk apparat, der har tilhørt alkymisten Tycho Brahe – nøglen til at få Jared ud af fangenskab. En ny dreng, Chester, begynder på skolen, og Stella opdager, han er en vigtig brik i puslespillet. Men varme følelser opstår … En gammel ven opsøger Stella og fortæller hende, hvordan hun inden for kort tid kan befri Jared. Men ukendte farer lurer. Pludselig bliver Stellas håndtering af situationen et valg mellem kaos og fred. Alt står på spil mellem broderskaberne Memento Mori og Ouroborus. Hun opsøger vilde situationer uden at vide, at denne gang vil hendes valg få dødelige konsekvenser. Spørgsmålet er: Bliver prisen for Jareds frihed for høj? 

Jeg vender snart tilbage med flere nyheder 🙂